Wat doet u tijdens deze tropische dag?


DOMBURG – Wat doet u tijdens deze tropische dag? Het is maandag 22 juli en het wordt wederom een warme dag. Wat gaat u vandaag doen? Wordt het een bezoek aan het strand, duikt u de zee in, gaat u de dag gebruiken om op en terras te zitten, of verstopt u zich in een gekoeld huis of op een ander schaduwrijk plekje?

Voor de toeristen is het warme weer welkom en ze genieten er volop van. Voor hen die moeten werken kan het een pittige opgave worden en voor ouderen en zieken is het misschien erg zwaar. Voorspelling: 30 graden.

Lees ook:Zeeland viert de zomer!
Lees ook:Zeeuwse Westdorpe heetste plekje van Nederland!
Lees ook:Het spettert en waait ook in zomers Zeeland!
Lees ook:Tropisch warm!
Lees ook:Ondanks windje toch lekker zomers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>