Jumper Jumper wint publieksprijs Middelburgse kermis!


MIDDELBURG – Ook dit jaar ging er een jury op pad om samen met het publiek de beste Middelburgse kermisattractie te bepalen. Dinsdagmiddag reikte wethouder Johan Aalberts de publieksprijs 2013 uit aan de heer W. Ordelman voor zijn Jumper Jumper.

De publieksprijs is enkele jaren geleden in het leven geroepen. Een jury vraagt bezoekers van de kermis van vrijdag tot en met maandag wat zij de beste attractie vinden. Er wordt gelet op presentatie, exploitatie, prijs/presentatieniveau, originaliteit en kijkwaarde.
De publieksprijs gaat ook dit jaar naar de heer W. Ordelman uit Apeldoorn met zijn Jumper Jumper. Jong en oud genieten volop van deze attractie. De attractie ziet er netjes uit en het prijs/presentatieniveau is zeer acceptabel.
Op de tweede plaats de Booster Maxxx, ook van Ordelman. Deze attractie eindigt elk jaar in de top drie van de Middelburgse kermis en is eerder uitgeroepen tot de beste attractie. Deze attractie is een spectaculaire bezienswaardigheid.
Toch wel verassend, waardeerde de jury en het ondervraagde publiek de Derby Race van W. Leusink uit Groningen met een derde plaats. Ze waren unaniem dat dit spel een leuke aanvullende attractie voor jong en oud is op de Middelburgse kermis.

Lees ook:Nog steeds kermis in Middelburg!
Lees ook:Booster wint Middelburgse kermisprijs
Lees ook:Familiedag Vlissingse kermis
Lees ook:Zeeuwse Boekenprijs!
Lees ook:Vlissingse kermis start bijna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>