Nederland koelt af in hotel aan Zeeuwse kust!


DOMBURG – Tijdens de warme juli hebben veel Nederlanders gezocht naar een verkoelend verblijf met een hotelovernachting aan de binnenlandse kust. Dit blijkt uit gegevens van de vooraanstaande boekingswebsite Hotels.com. De afgelopen maand zag Hotels.com de vraag naar hotelovernachtingen in veel Nederlandse kustplaatsen aanzienlijk stijgen ten opzichte van een jaar geleden. Het aantal Nederlandse zoekopdrachten naar hotels aan de binnenlandse kust steeg het sterkst in Zeeland (60 procent).

Ook de plaatsen Egmond aan Zee (55 procent) en Den Burg (Texel, 50 procent) waren de voorbije weken in trek bij Nederlandse reizigers, net als IJmuiden, Loosdrecht (Loosdrechtse Plassen), Heemskerk (Wijk aan Zee), Nes (Ameland) en Zandvoort (alle 45 procent). Juli was een uitzonderlijk warme maand in Nederland, met de eerste hittegolf sinds zeven jaar.

Lees ook:Zeeland was warm en vooral droog in juli
Lees ook:Zeeuwse kust onverminderd in trek bij toeristen!
Lees ook:José van Egmond burgemeester Reimerswaal
Lees ook:FOMO: Helft van de Nederlanders bang om iets te missen als ze op vakantie zijn!
Lees ook:Zeeuwen armer in 2012!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>