Binnenstad afgesloten tijdens Vestingdagen Hulst!


HULST – De binnenstad van Hulst wordt weer afgesloten tijdens de Vestingdagen. Op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus zijn het weer Hulster Vestingdagen. Het programma kunt u vinden op www.hulstvestingstad.nl

Zowel op zaterdag 24 augustus als zondag 25 augustus is de Hulster binnenstad voor het verkeer afgesloten. De wegen die worden afgesloten zijn: Stationsweg, De Statie, Gentsestraat, Grote Markt, Lange Nieuwstraat, Korte Nieuwstraat, Kleine Bagijnestraat, Grote Bagijnestraat, Cornelis de Vosplein, Houtmarkt, Steenstraat, Overdamstraat, Vismarkt, Bierkaaistraat, Walmolenstraat, ’s-Gravenhofplein en Frans van Waesberghestraat. Deze zijn op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus steeds vanaf 10.00 tot 19.00 uur afgesloten.

De Grote Markt is al op vrijdag 23 augustus vanaf 8.00 uur afgesloten en deze blijft afgesloten tot zondagavond 26 augustus om 19.00 uur. De invalideparkeerplaatsen op de Grote Markt worden al vanaf woensdag 21 augustus om 18.00 uur afgesloten.

Het ’s-Gravenhofplein is op beide dagen afgesloten vanaf 03.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast zijn op zaterdagavond 24 augustus het Cornelis de Vosplein, de Houtmarkt, de Lange Nieuwstraat en de Grote Bagijnestraat (deels) vanaf 21.00 tot en met 01.00 uur afgesloten. Tijdens de afsluiting van de binnenstad wordt in de Tuinstraat en de Kreupelstraat het éénrichtingsverkeer omgedraaid.

In de afgesloten straten geldt verder een parkeerverbod en is een wegsleepregeling van kracht. Tijdens de afsluiting van de binnenstad is er in en om het centrum van Hulst een omleidingsroute van kracht.

Bewoners

Het Havenfort, het Oranjebolwerk en het Princebolwerk zullen worden gereserveerd voor het parkeren van voertuigen van de bewoners van de binnenstad en de deelnemers aan de Hulster Vestingdagen.

Bewoners kunnen op beide dagen hun auto kosteloos parkeren op het Havenfort (voorbij het bruggetje) met een geldige parkeervergunning of een speciale pas. Deze kunnen zij aanvragen bij de afdeling Vergunningen op tel. 0114-389273. Bewoners die tijdens het evenement in de binnenstad moeten zijn, kunnen – op vertoon van een geldige parkeervergunning of hierboven genoemde pas – terecht via de Dubbele Poort – Godsplein – Moervaartstraat – Nieuweweg of via de Graauwse Poort – Schuttershof – Grote Bagijnestraat – Kreupelstraat – Tuinstraat – Paardenmarkt. De binnenstad kan via de Dubbele Poort of de Graauwse Poort weer worden verlaten.

Een eerdere editie van de Vestigingsdagen:

Lees ook:Verkeershinder Vestingdagen
Lees ook:Vestingdagen Hulst: Binnenstad afgesloten!
Lees ook:Verkeershinder Vestingsdagen!
Lees ook:Rommelmarkt Vestingdagen!
Lees ook:Rommelmarkt Vestingdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>