Cinema Middelburg: Eenmalige vertoning van Berberian Sound Studio!


MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert een eenmalige vertoning van de film Berberian Sound Studio van regisseur Peter Strickland op vrijdag 30 augustus om 21.30 uur.

Gilderoy (Toby Jones), een stijve, introverte Britse geluidstechnicus, reist naar Italië af. Op verzoek van producent Francesco en regisseur Santini gaat hij in een studio een film monteren, nasynchroniseren en van elektronische muziek voorzien. Het is een gruwelijke horrorfilm en al kijkend naar de opnames van gillende actrices hakt Gilderoy in op tomaten, kroppen sla en meloenen om de gewenste geluidseffecten te krijgen. Gaandeweg belandt de geluidstechnicus in zijn eigen hel waarin fantasie en werkelijkheid niet meer zijn te onderscheiden. Berberian Sound Studio toont niet de beelden van de vreselijke bloedbaden, maar wel de uitwerking die deze op Gilderoy hebben.

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Tu dors Nicole!
Lees ook:Avond van de Franse Film: Après mai!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Maryland!
Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema MIddelburg: I am Nojoom, age 10 and Divorced!
Lees ook:Cinema Middelburg: Miele!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>