Sail de Ruyter gestart: meer schepen dan ooit!


VLISSINGEN – Sail de Ruyter is vandaag, donderdag van start gegaan en er is meteen een record gebroken. Het maritieme evenement in Vlissingen heeft meer deelnemende schepen dan ooit. Er zijn er 150 gespot. Vooral de laatste dagen hebben zich nog schepen aangemeld en die zijn welkom.

Het publiek was er volop de eerste dag. Vooral om het binnen komen van de schepen te bekijken. De kleinere kwamen via het Kanaal door Walcheren vanaf Veere naar Vlissingen. En de grote jongens zijn via de Westerschelde (vooral vanuit Antwerpen) komen aanvaren. Er is van alles te doen tijdens Sail de Ruyter, die tot en met zondag duurt. Aanrader is de vlootschouw zaterdag voor de boulevards. Tip: Wilt het uit de lucht bekijken, ga dan eens in het reuzenrad zitten.

Lees ook:Ruim 80 schepen Sail de Ruyter door Kanaal Walcheren!
Lees ook:Intocht schepen Sail de Ruyter door kanaal is vandaag!
Lees ook:Sail de Ruyter…..dat sla je niet over! + foto’s
Lees ook:350.000 bezoekers bij Sail de Ruyter!
Lees ook:Sail de Ruyter deze maand in Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>