Cultuurborrel in Kapelle!


KAPELLE – De Cultuurraad houdt vrijdag 20 september van 16.30 tot 18.30 houden wij in dorpshuis De Vroone, C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle, de jaarlijkse cultuurborrel.

Een ieder die in Kapelle, Wemeldinge, Eversdijk of Schore woont en iets met cultuur te maken heeft is daar welkom. Onder Cultuur verstaan wij beoefenaren van alle soorten muziek, alle soorten beeldende kunst, podiumkunsten, schrijvers en dichters. Een woordvoerder: “Wij hopen elkaar in De Vroone te ontmoeten, gezellig bij te praten in de lobby en samen te fantaseren over mooie toekomstige cultuur in Kapelle.

Tegelijkertijd krijgt u ook de mutaties van de Cultuurraad zelf te horen. De Cultuurraad bestaat thans uit: Ad Kole (voorzitter), Huib van Iwaarden (penningmeester), Elly Kopmels, Mieke Pasman, Anneke Stroo en Kees Bruijnes (secretaris). Kees Bruijnes neemt op deze avond, na zeven jaar trouwe dienst, afscheid van de Cultuurraad.”

Lees ook:Expositie Houtsnijclub Kapelle!
Lees ook:Marjon van Iwaarden in De Vroone
Lees ook:Expositie Stadskantoor!
Lees ook:Wandelen Kapelle
Lees ook:Wandelen in Kapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>