Werkt voor Ouderen verzorgt nieuwe cursussen!


VLISSINGEN – Werkt voor Ouderen in Vlissingen verzorgt met ingang van deze maand diverse cursussen en workshops voor senioren.

Zo kunnen geïnteresseerden wekelijks onder begeleiding een meditatiemoment ondergaan. Of aan de hand van wisselende thema’s en bijzondere momenten hun eigen levensverhaal schrijven. Voor 55-plussers die graag hun geheugen willen trainen is de Geheugencursus zeer geschikt. De deelnemers leren aan de hand van verschillende oefeningen hun geheugen te trainen.

Naast deze cursussen houdt Werkt voor Ouderen ook de cursussen Valpreventie, Leren omgaan met de tablet en de Vriendschapscursus. De activiteiten vinden plaats in Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Meer informatie over de cursussen en workshops is te vinden op www.werktvoorouderen.nl of via mevrouw M. Piscaer, recreatie-organisator, telefoon 0118 – 448 448.

Lees ook:Workshops en cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Nieuwe cursussen voor senioren bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Geheugen- en vriendschapscursus!
Lees ook:Stadswandelen met Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Stadswandelingen en andere cursussen Werkt voor ouderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>