Cursus voor werkende mantelzorgers!


VLISSINGEN – Eén op de acht werknemers in Nederland combineert mantelzorg met een baan. De helft vindt die combinatie zwaar. Als voor collega’s de werkdag erop zit, begint voor werkende mantelzorgers een “tweede baan”. Tijd voor jezelf schiet er vaak het eerste bij in. Hoe houd je balans tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf?

In de cursus komen vragen en knelpunten van de deelnemers aan bod. Ook wordt er aandacht besteed aan wettelijke verlofregelingen en communiceren met de werkgever of collega’s. Wilt u samen met andere werkende mantelzorgers kijken hoe u beter met uw situatie kunt omgaan? Geef u dan op voor de cursus!

De cursus ”Combineren kun je leren” duurt 4 avonden en wordt gegeven in Middelburg. De cursus start op maandagavond 16 september. Deelname kost € 15,00. U kunt zich aanmelden bij Manteling via tel. 0118-553530 of e-mail [email protected]

Lees ook:Omgaan met iemand met dementie
Lees ook:Beter omgaan met je puber!
Lees ook:Mantelzorgers klooster in!
Lees ook:Schildklieraandoeningen!
Lees ook:Cursus Android smartphone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>