Burendag voor Erasmuspark en Holtkampschool!


GOES – Burendag is een jaarlijks terugkerend nationaal evenement dat buren met elkaar houden. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Dit jaar is Burendag op zaterdag 21 september. Een delegatie van de bewoners van het Erasmuspark in Goes is op vrijdag 20 september uitgenodigd door De Holtkampschool.

Programma:

· Koffie drinken met iets lekkers erbij.

· Uitleg over het nieuwe tuinierproject van de Holtkampschool. Ze gaan 10 m2 meter tuin aanleggen, groente en kruiden kweken en de oogst gebruiken om mee te koken.

· De tuintjes worden op 20 september vol geplant.

· Samen met de kinderen van groep 6 fruitspiezen maken en met elkaar praten over vroeger en nu.

· Om 15.00 uur wordt er een korte tour langs de tuintjes gemaakt met de kinderen en de bewoners van het Erasmuspark

Als de boerenkool in de winter geoogst wordt worden de bewoners van het Erasmuspark uitgenodigd om boerenkoolstamppot te komen eten. Dus dit leuke bureninitiatief krijgt later in het jaar nog een vervolg. In het voorjaar kan iedere klas van de Holtkampschool een tuintje adopteren om in te tuinieren.

Erasmuspark is een woonzorgcentrum in Goes-Noord en een sublocatie van Ter Valcke.
Ter Valcke is een voorziening van SVRZ. Dat is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Natuurlijk is er tijdens Burendag tijd voor…een lekker bakkie koffie:

Lees ook:SRVZ doet mee aan Burendag!
Lees ook:Burendag Goese Polder
Lees ook:Activiteiten Burendag Middelburg!
Lees ook:Veel Middelburgers vieren Burendag!
Lees ook:Burendag bij SVRZ locaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>