Uit de kast in Zeeland!


MIDDELBURG – De gemeenten Goes, Middelburg en Vlissingen nodigen u van harte uit om vrijdagmiddag 11 oktober vanaf 14.00 uur met elkaar in gesprek te gaan tijdens ‘Uit de kast in Zeeland’. De aanwezigen praten over het thema: Hoe kun je als samenleving in Zeeland LHBT-jongeren ondersteunen en wat kunnen zij zelf doen? De bijeenkomst is in het Stadskantoor Middelburg, Kanaalweg 3.

‘Uit de kast in Zeeland’ wordt mede mogelijk gemaakt vanuit het driejarige LHBT-project van het ministerie van OCW om de sociale acceptatie en veiligheid van Lesbische, Homoseksuele, Biseksuele en Transgender-jongeren te vergroten. Voor meer informatie over het project in Zeeland zie www.adbzeeland.nl/lhbt.

Deze middag gaan ze met elkaar in gesprek over het thema: ‘Hoe kun je als samenleving in Zeeland LHBT-jongeren ondersteunen en wat kunnen zij zelf doen?’
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden met een presentatie door de LHBT Jongerengroep Zeeland, de theatervoorstelling ‘Let’s talk about’ van Mind Mix en aansluitend vier dialoogtafels.

U kunt uzelf aanmelden door een e-mail te sturen aan Annique Weezepoel, a. [email protected] Vermeld daarin ook graag aan welke dialoogtafel u om 15.15 uur aan wilt sluiten.

Lees ook:Uit de kast!
Lees ook:Middelburg uit de kast….!
Lees ook:Middelburgse Lange Jan uit de kast?
Lees ook:Expo Goes!
Lees ook:Voetballen met regenboogbal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>