Nieuwe PZC-baas!


MIDDELBURG – Erik van Gruijthuisen is vanaf 1 januari komend jaar de nieuwe baas van de PZC en de Zeeuwse weekkranten. Hij zit nu nog in de directie van het ANP. De nieuwe baas krijgt eveneens de leiding over de Brabantse dag- en weekbladen van Wegener.

Er moeten 334 banen weg bij Wegener en diensten gaan in het vervolg samen. Daarin gaat hij een rol spelen en vindt dat een uitdaging. Overigens staat het bedrijf nog steeds te koop. Mogelijk is dat de reden dat de nieuwe PZC-baas gewoon in Bussum blijft wonen en niet verhuist naar het Zeeuwse of Brabantse land.

Lees ook:PZC mag naar Persgroep!
Lees ook:“Baas in eigen leven” in ADRZ!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Samensmelt plan PZC/De Stem geflopt!
Lees ook:Politie prominent aanwezig in café VIC vanwege zuiptuig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>