Kinderpostzegels online!


MIDDELBURG – Stichting Kinderpostzegels startte afgelopen vrijdag met de online verkoopactie. Kinderen die met hun school kinderpostzegels verkopen kunnen op mijnkinderpostzegelactie.nl een eigen verkooppagina aanmaken. Zo kunnen zij een nog grotere doelgroep bereiken. Zoals al die gulle opa’s, oma’s, ooms en tantes die te ver weg wonen om even langs te gaan. Of de collega´s van mama die nooit thuis zijn als er wordt aangebeld.

Om de online actie te stimuleren lanceerde Kinderpostzegels haar nieuwe Facebook app. Via deze app kunnen kinderen die een pagina hebben op mijnkinderpostzegelactie.nl ‘aanbellen’ bij de Facebook vrienden van hun ouders of anderen, die daarvoor hun profiel beschikbaar hebben gesteld.

De opbrengst van de Kinderpostzegelactie 2013 met als thema ‘Laat kinderen leren’ komt ten goede aan het Nederlandse mentorprogramma School´s Cool en aan een onderwijsproject in Ethiopië, waar Anton Corbijn kinderen fotografeerde voor de nieuwste serie kinderpostzegels. De online actie loopt nog tot vrijdag 25 oktober.

De Kinderpostzegel Facebook app is een concept van Stichting Kinderpostzegels in samenwerking met Edelman Digital.

Over Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels is een stichting voor kinderen door kinderen, met als belangrijkste inkomstenbron de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Dit jaar gaan maar liefst 200.000 kinderen van 5.000 basisscholen langs de deuren om kinderpostzegels en kaarten te verkopen. Samen met hen zet Stichting Kinderpostzegels zich met hart en ziel in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Met de opbrengst worden honderden projecten gesteund. Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.

Lees ook:Kinderpostzegels: 4.800 Zeeuwtjes op pad!
Lees ook:4.074 Zeeuwse kinderen op pad met Kinderpostzegels!
Lees ook:Kinderpostzegelactie bijna van start!
Lees ook:André van Duin koper van eerste Kinderpostzegels!
Lees ook:Kinderpostzegels voor Zeeuwse goede doelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>