Zoet-Zout-Zee-Land!


MIDDELBURG – CBK Zeeland houdt de expositie Zoet-Zout-Zee-Land, de afronding van een zomer lang filosoferen, schetsen, werken en nadenken over de toekomst van aquacultuur en de invloed daarvan op Zeeland.

Gedurende de zomer zijn 4 multidisciplinaire ontwerpteams aan de slag gegaan. Die hebben als team en als individu de handschoen opgepakt om vertrekkende vanuit ‘aquacultuur’, de Zeeuwse strijd tussen zoet en zout, tussen zee en land, te verkennen. De vraag is: Hoe zien de ansichtkaarten met ‘groeten uit Zeeland’ er in de toekomst uit? Een woordvoerder: “De deelnemers zullen ons hun zoektocht en resultaten tonen. De expositie Zoet-Zout-Zee-Land loopt tot en met zondag 3 november.” CBK Zeeland, Balans 17 in Middelburg, telefoon: 0118-611443, www.cbkzeeland.nl Openingstijden: maandag tot en met vr, 09.00-17.00 uur en iedere 1e zo v.d. mnd van 13.00-17.00 uur

Lees ook:Meetdata zoet- en zoutwaterverdeling Zeeuwse ondergrond beschikbaar!
Lees ook:Meetdata Zeeuwse zoet- en zoutwaterverdeling volledig beschikbaar
Lees ook:Zoet-zout metingen vanuit de lucht!
Lees ook:Zoet-zout metingen!
Lees ook:Zoet-zoutmetingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>