Cycle Hub Ramsburg!


MIDDELBURG – “Gemeente Middelburg en Provincie Zeeland willen graag in contact komen met ondernemers/initiatiefnemers, die samen met ons willen werken aan het verbeteren van het fietsbeleid in en om de stad en een Cycle Hub kunnen ontwikkelen die een meerwaarde zal opleveren voor fietsvriendelijk Middelburg”, aldus een gemeentewoordvoerder van Middelburg.

“Op 27 mei heeft de gemeenteraad van Middelburg een besluit genomen over het project Bike Friendly Cities met als doel Middelburg verder uit te bouwen tot een fietsvriendelijke stad. De realisatie van een Cycle Hub (Onthaal Fietscentrum) is een van de maatregelen binnen het project Bike Friendly Cities om het fietsgebruik te stimuleren. De Cycle Hub is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Middelburg en de Provincie Zeeland. De toekomstige Cycle Hub is gevestigd aan het parkeerterrein aan de Oude Veerseweg, bij het industrieterrein Ramsburg en dichtbij de Oostperkweg vanaf de N57. De Cycle Hub dient bedrijfsmatig te worden geëxploiteerd.”

Meer informatie en de documenten om in te schrijven als kandidaat gegadigde kunt u vóór 25 oktober per email aanvragen bij [email protected] of bij [email protected]

Lees ook:Provincie Zeeland en gemeente Middelburg openen fietstransferium!
Lees ook:Fietsparkeerplaats Damplein Middelburg gereed!
Lees ook:Middelburg: Werkzaamheden voor de fietsvriendelijke stad!
Lees ook:Middelburgse kruising fietsvriendelijker…
Lees ook:Parkeerterrein Oude Veerseweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>