Controle Tholen!


THOLEN – Het verkeershandhavingsteam heeft afgelopn donderdag samen met de Belastingdienst een grote verkeerscontrole gehouden in de omgeving van Tholen (stad) en Halsteren. Tussen 09.00 en 17.00 uur is gepost op de Eendrachtweg/Nieuwe Postweg en de Oud Vossemeersedijk. In totaal zijn er 4.084 voertuigen gecontroleerd.

Tijdens deze actie is niet alleen gelet op verkeersovertredingen maar is er ook gecontroleerd op openstaande boetes, gevangenisstraffen en nog te betalen belastingschulden. Daarbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde scanauto’s (ANPR). Deze auto’s hebben apparatuur aan boord om kentekens automatisch te vergeleken met computerbestanden met daarin onder andere gestolen auto’s, openstaande boetes, belastingschulden en gezochte personen.

Resultaten Politie

De Politie heeft 42 bekeuringen uitgedeeld, waarvan drie voor het niet dragen van de gordel, één voor te donkere ruiten, één voor niet handsfree bellen en 37 voor te hard rijden. Daarnaast zijn er twee voertuigen aan de kant gezet voor openstaande boetes: één persoon heeft direct 558 euro afgerekend en met één persoon is afgesproken dat deze binnen een week 159 euro betaalt. Bestuurders van drie voertuigen zijn gecontroleerd op rijden zonder geldig rijbewijs. In alle gevallen blijkt dat er een ‘ander persoon’ achter het stuur zit met geldige papieren.

Resultaten Belastingdienst

De Belastingdienst heeft tijdens de controle 18 ‘hits’ met de scanauto. Er is ter plaatse in totaal 8524 euro per pin betaald. Twee keer is er beslag gelegd op voertuigen die ter plekke zijn weggetakeld

Lees ook:Verkeerscontrole!
Lees ook:5.000 voertuigen gecontroleerd bij grote verkeerscontrole!
Lees ook:Politiecontroles in Vlissingen en Middelburg: Flinke vangst!
Lees ook:Grote controle!
Lees ook:Controle politie en Belastingdienst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>