Burgemeesters aan ‘t ontbijt!


VLISSINGEN – Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt binnenkort , waarin ruim 400.000 kinderen samen ontbijten op zo’n 2.000 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Zeeland ontvangen de burgemeesters van 3 gemeenten schoolkinderen uit de buurt uit voor een gezamenlijk ontbijt op het stadhuis.

Zo geven ze samen het goede voorbeeld. Meer dan 200 burgemeesters in het hele land doen mee aan dit Burgemeestersontbijt. Zij betalen voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan War Child, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt.

Burgemeestersontbijtjes in Zeeland:
Veere Traverse 1
Domburg
0118-555381
4-11-2013

Schouwen-Duiveland Laan van St. Hilaire 2
Zierikzee
0111-452146
6-11-2013

Vlissingen Paul Krugerstraat 1
Vlissingen
0118-487298
6-11-2013

Lees ook:Ontbijten bij burgemeester!
Lees ook:Middelburgse kids aan het schoolontbijt!
Lees ook:Kinderen en senioren ontbijten samen in Middelburg!
Lees ook:Schoolontbijt in het stadhuis
Lees ook:Zeeuwse meningen (66): Maakt de Vlissingse nachtbakker zichzelf belachelijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>