Avond van de Franse Film Cinema Middelburg: à Coeur Ouvert!


MIDDELBURG – Cinema Middelburg houdt woensdag 20 november om 20.00 uur de Avond van de Franse Film, in samenwerking met Alliance Française. Dit keer met de film: Avond van de Franse Film: à Coeur Ouvert (2012) van regisseur Marion Laine.

Mila (Juliette Binoche) en Javier (Édgar Ramírez) zijn tien jaar getrouwd en delen twee passies: hun liefde voor elkaar en hun werk als hartchirurg. Ze genieten volop van het leven en van elkaar. Dan raakt Mila ongepland zwanger. Het vooruitzicht op een kind brengt hun evenwichtige relatie in gevaar. Door de onverwachte komst van een baby zien ze zich gedwongen hun vrijheden op te geven. Javiers voorliefde voor alcohol slaat om in een echte bedreiging. Mila neemt haar man in bescherming ook als die op non-actief wordt gesteld.

Voor iedereen toegankelijk, leden van de Alliance Française betalen slechts € 6,- .

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Avond van de Franse Film in Cinema Middelburg: Cloclo!
Lees ook:Cinema Middelburg: Avond van de Franse Film met Jour de Fête!
Lees ook:Avond van de Franse film bij Cinema Middelburg: Le Nouveau!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: 3 Coeurs!
Lees ook:Cinema Middelburg: Suzanne op Avond van Franse film!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>