Buurtpreventie Sint-Maartensdijk!


SINT-MAARTENSDIJK – “Een veilige en leefbare buurt is niet alleen een zaak van de politie of de gemeente. Politie en gemeente kunnen immers niet overal tegelijk zijn en leefbaarheid in een buurt hangt veel af van de bewoners zelf”, aldus een woordvoerder van de gemeente Tholen. “Daarom zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers voor het buurtpreventieteam in Sint-Maartensdijk.”

“In het voorjaar van 2013 heeft de gemeente een enquête uitgezet over de wenselijkheid van buurtpreventie in Sint-Maartensdijk. Degene die in de enquête hebben aangegeven zich te willen aansluiten bij het buurtpreventieteam kunnen zich nu aanmelden. Uiteraard kan iedere inwoner van Sint-Maartensdijk zich aanmelden! We hebben al enkele enthousiaste aanmeldingen ontvangen, maar we streven naar een zo breed mogelijke dekking van het netwerk buurtpreventie binnen de kern Sint-Maartensdijk.

U kunt zich aanmelden bij de heer J. Nieuwenhuijzen via telefoonnummer 0166-668396 of via een e-mail naar: [email protected]

Lees ook:Buurtpreventie Sint-Maartensdijk!
Lees ook:Vrijwilligersavond
Lees ook:Man mishandeld in Sint Maartensdijk!
Lees ook:Sint-Maartensdijk in de 15000 bloembolletjes gezet….
Lees ook:Sint-Maartensdijk wil haven terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>