Veiligere gemeente!


ZIERIKZEE – De digitale ‘Veilig Leven Krant’ is een uitgave van ETT media in samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland. U vindt er tips en informatie in over onderwerpen als woninginbraken, jeugd en alcohol, veilige leefomgeving, NL Alert, huiselijk geweld etc.

Door soms kleine maatregelen te treffen, verbetert u uw eigen veiligheid en draagt u ook uw steentje bij aan een veiligere omgeving.

De digitale “Veilig Leven Krant” is huis aan huis verspreid binnen de bebouwde kom in alle kernen op Schouwen-Duiveland. Is de krant niet bij u bezorgd en wilt u toch een exemplaar ontvangen? Neemt u dan contact op met het secretariaat van de afdeling REB via telefoonnummer (0111) 452 000 of via het e-mailadres van de beleidsadviseur openbare orde en veiligheid [email protected]

Lees ook:Veilig leven!
Lees ook:Natuurbrand Duinpolder!
Lees ook:Schouwen-Duiveland aast op “Goese” asielzoekers!
Lees ook:Burgemeester verbiedt blokkade Zeelandbrug
Lees ook:Schouwen-Duiveland krimpt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>