Chocoladeletters zieke kinderen!


GOES – De zieke kinderen van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) krijgen woensdag 4 december op de poliklinieken en de Kinderafdeling een chocoladeletter aangeboden. Chocolate Lovers uit Middelburg deelt de chocoladeletters gratis uit en wil zieke kinderen op deze manier een moment van vreugde geven.

Chocolate Lovers is opgericht door een groep vrienden die allemaal een hoop narigheid hebben meegemaakt. Door zich in een Stichting te verenigen hopen ze iets voor een ander te kunnen doen. Ze organiseren bijvoorbeeld feestjes voor kinderen en gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank en eens per jaar regelt Chocolate Lovers een dagje uit voor 70-plussers op Walcheren.

Naast het kopen van chocola kunnen mensen in Middelburg ook meedoen aan een chocolade-wandeling. Deze wandeling loopt langs 10 locaties in de binnenstad waar bijvoorbeeld chocola gesnoven kan worden of je kunt je laten schminken met chocola. Van de winst van chocoladezaakl Chocolate Lovers in Middelburg krijgen eenzame ouderen of gezinnen met die kampen met de ziekte van een kind iets leuks, wat met chocolade te maken heeft.

Op 4 december krijgen kinderen in het ADRZ op de poliklinieken en de Kinderafdeling een chocoladeletter aangeboden. Chocolate Lovers uit Middelburg deelt de chocoladeletters gratis uit en wil zieke kinderen op deze manier een moment van vreugde geven.

Chocolate Lovers is opgericht door een groep vrienden die allemaal een hoop narigheid hebben meegemaakt. Door zich in een Stichting te verenigen hopen ze iets voor een ander te kunnen doen. Ze organiseren bijvoorbeeld feestjes voor kinderen en gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank en eens per jaar regelt Chocolate Lovers een dagje uit voor 70-plussers op Walcheren.

Naast het kopen van chocola kunnen mensen in Middelburg ook meedoen aan een chocolade-wandeling. Deze wandeling loopt langs 10 locaties in de binnenstad waar bijvoorbeeld chocola gesnoven kan worden of je kunt je laten schminken met chocola. Van de winst van chocoladezaakl Chocolate Lovers in Middelburg krijgen eenzame ouderen of gezinnen met die kampen met de ziekte van een kind iets leuks, wat met chocolade te maken heeft.

Lees ook:Sint en Chocolate Lovers gul voor kids ADRZ!
Lees ook:Paashazen in ADRZ!
Lees ook:ADRZ: Chocolade traktatie voor zieke kinderen!
Lees ook:Zieke kinderen ADRZ krijgen Paas-chocoladetraktatie!
Lees ook:Chocoladeletters voor ziekenhuiskinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>