Kerst bij Werkt voor Ouderen!


VLISSINGEN – De feestdagen staan weer voor de deur. Bij verschillende locaties van Werkt voor Ouderen kunt u terecht voor afwisselende activiteiten.

Kerststallen
Het activiteitenteam van Ter Reede organiseert van 11 tot en met 20 december een tentoonstelling van kerststallen. Bewoners van Ter Reede en mensen uit de omgeving kunnen hun kerststal uitlenen, zodat ze worden getoond in het Atrium. De drie mooiste kerststallen worden beloond met een prijs. Heeft u thuis een kerststal staan en wilt u deze beschikbaar stellen? Geef deze dan vóór 11 december af bij het activiteitenteam van Ter Reede. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het activiteitenteam van Ter Reede, telefoonnummer 0118 – 448 448 .

Kerstconcert
Donderdag 12 december kunt u genieten van een prachtig optreden van het Zeeuws mandoline en Gitaar Orkest en kinderkoor Jubilate. ZIj brengen onder leiding van Marina Echkhardt de mooiste kerstliederen ten gehore in Nieuw Bachtenpoorte in Oost-Souburg. Het concert begint om 19.00 uur en de toegang is gratis.

Kerstmarkt
Het Atrium van Ter Reede is dinsdag 17 en woensdag 18 december omgetoverd in kerstsferen, waarbij de twaalf meter hoge kerstboom natuurlijk weer het stralende middelpunt is. Op de markt zijn zo’n honderd kraampjes opgesteld, gevuld met uiteenlopende producten. U vindt de leukste cadeaus, voor uzelf of voor anderen, maar ook heerlijke lekkernijen. De kerstmarkt is op beide dagen te bezoeken vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis.

Kerstbingo en -buffet

Ook dit jaar organiseert Grand Café De Schutterij een feestelijke kerstbingo en -buffet. Deze editie vindt plaats op woensdag 18 december. Tussen de bingo-rondes serveren de koks de heerlijkste gerechten. Het buffet bestaat uit diverse koude en warme schotels, zoals salades met luxe vissoorten en vleeswaren, soep, aardappel- en groentegerechten. Als afsluiter is er een heerlijk dessertbuffet. De kosten bedragen € 22,50 per persoon, exclusief consumpties. Wilt u deze gezellige avond niet missen? Meld u zich dan vóór 13 december aan bij Grand Café De Schutterij.

Kerstmenu
Op Eerste of Tweede Kerstdag kunt u voor slechts € 34,50 in De Brasserie in Ter Reede genieten van een heerlijk kerstmenu. De koks serveren onder andere een aperitief met amuse, gerookte zalm, dubbelgetrokken gevolgtebouillon, gebraden rundersteak en een perencakeje met saus van pure chocolade. Wilt u het kerstmenu zelf proeven? Reserveer dan voor 22 december bij De Brasserie via 0118 – 448 448 .

Lees ook:Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!
Lees ook:Kerstdiner voor oudere Vlissingse minima!
Lees ook:Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Kerstsfeer in Ter Reede!
Lees ook:Feestelijk kerstdiner voor oudere Vlissingse minima!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>