Wonderstroom!


VLISSINGEN – De Cultuurwerf houdt tot en met vandaag, zondag 15 december in Vlissingen een nieuw festival onder de naam ‘Wonderstroom’. Het festival is een kleine uitgave van het succesvolle Festival Onderstroom, met theater op straat en bijzondere lichtobjecten en -projecties door de hele binnenstad.

Wonderstroom heeft als intiem festivalhart het Bellamypark met een mooie tent en daaromheen kleine theater- en muziekvoorstellingen. Door de binnenstad vinden winterse straattheateracts plaats en een route langs lichtobjecten en -projecties op gebouwen.
Info: www.wonderstroom.nl

Lees ook:Vlissingen Wonderstad
Lees ook:Winterfestival Wonderstroom!
Lees ook:Bijna Wonderstroom
Lees ook:Volop straattheater bij Festival Onderstroom
Lees ook:Onderstroom start!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>