Kerstmarkt Ter Reede leuker dan ooit!


VLISSINGEN – De kerstmarkt van Ter Reede in Vlissingen heeft de eerste dag erop zitten. En de meeste bezoekers zijn het met elkaar eens. Het evenement is leuker dan ooit. Zowel de hal bij de receptie als het Atrium staan vol met kramen met leuke zaken. Van cadeaus tot hebbendingetjes.

Natuurlijk is er ook veel lekkers te koop zoals broodje worst met zuurkool of de vermaarde eigen gebakken oliebollen. En natuurlijk zijn er heel wat kerstspulletjes die op een eigenaar wachten. Goed nieuws voor de liefhebber: Ook woensdag 18 december is de kerstmarkt er. Deze laatste dag begint om 10.00 uur. Verpleeghuis Ter Reede staat aan de Vredehoflaan.

Lees ook:Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Kerstmarkt Ter Reede grote hit!
Lees ook:Kerstmarkt in ´s Heerenhoek!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ locatie Ter Valcke!
Lees ook:Kerstmarkt in ´s Heerenhoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>