Cinema Middelburg: Night Train to Lisbon!


MIDDELBURG – Cinema Middelburg wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig 2014. Eind december vertonen ze nogmaals enkele voorstellingen van Night Train to Lisbon.

Raimund Gregorius (Jeremy Irons) is een geliefd leraar Latijn en deskundige in oude talen. Zijn leven neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoed haar leven te beëindigen door van een brug te springen. Hij neem thaar mee in een van zijn lessen. Als de vrouw vervolgens spoorloos verdwijnt laat ze haar jas bij Raimund achter met daarin een boek van Portugese dokter Amadeu de Prado en een nachttreinticket naar Lissabon. Hij besluit het ticket te gebruiken en gaat zoeken naar de achtergrond van het boek en de schrijver. Dan ontvouwt zich langzaam een tragische liefdesgeschiedenis vol emotionele intriges en overdenkingen naar de ware zin van het leven.

Vrijdag 27 december om 19.00 uur, zaterdag 28 december om 19.00 uur, maandag 30 december om 20.00 uur en woensdag 1 januari om 20.00 uur.

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Kedi en veel meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Cinema Middelburg met Avond van de Franse film: Casse-tête chinois !
Lees ook:A Family Quartet en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Raging Bull en meer bij Cinema Middelburg
Lees ook:Sami Blood bij Cinema Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>