Prijs Postcode Loterij: 42.9 miljoen in Vrouwenpolder!


VROUWENPOLDER – De Postcode Loterij-hoofdprijs van 42,9 miljoen euro is gevallen in het Zeeuwse dorp Vrouwenpolder. Dat is vanmiddag bekendgemaakt in een speciale tv-uitzending van ‘Koffietijd’ op RTL 4. Vrouwenpolder telt zo’n 1.100 inwoners en iedereen die meespeelt valt in de prijzen. Alle inwoners die in het dorp wonen hebben namelijk een postcode die begint met de winnende vier postcodecijfers 4354.

De helft van de hoofdprijs, 21,45 miljoen euro, wordt verdeeld onder de deelnemers die meespelen met de volledige winnende postcode (4354 + bijbehorende 2 letters). De andere 21,45 miljoen euro gaat naar alle overige deelnemers uit Vrouwenpolder waarvan de postcode begint met de cijfers 4354.

Grootste winnaars thuis verrast met chequeVanavond wordt rondom de RTL 4 Telefilm ‘Assepoester: Een Modern Sprookje’ duidelijk op welke volledige postcode de grootste prijzen vallen. Postcode Loterij-ambassadeurs Quinty Trustfull, Caroline Tensen, Gaston Starreveld en Nicolette van Dam verrassen de grootste winnaars uit Vrouwenpolder thuis met het goede nieuws en een gouden cheque.

Daarnaast wordt vanavond op RTL 4 tijdens ‘RTL Boulevard’ en in de Telefilm ‘Assepoester: Een Modern Sprookje’ onthuld op welke zes andere postcodes in Nederland Kanjerprijzen van 1 miljoen euro zijn gevallen. Degenen die in de prijzen vallen, speelden mee in de reguliere decembertrekking van de Postcode Loterij.

Lees ook:Miljoenen wijkfeest in Vrouwenpolder!
Lees ook:De loterijmiljoenen van Vrouwenpolder!
Lees ook:Loterijmiljoenen Vrouwenpolder verdeeld!
Lees ook:2 ton voor Zeeuws Museum dankzij deelnemers BankGiro Loterij!
Lees ook:Tropische vakantiebestemming en geldprijzen voor drie Tholenaren bij Miljoenenjacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>