De loterijmiljoenen van Vrouwenpolder!


VROUWENPOLDER – Woensdagmiddag is onthuld dat in het Zeeuwse dorp Vrouwenpolder de Postcode Loterij-hoofdprijs van 42,9 miljoen euro is gevallen. Vanavond is op RTL 4 bekendgemaakt dat de grootste geldprijzen zijn gewonnen door de negen deelnemers uit de Koningin Beatrixlaan met postcode 4354 BK. Zij verdelen met elkaar 21,45 miljoen euro, de helft van de hoofdprijs. Door deze prijs zijn deze negen inwoners van Vrouwenpolder in één klap miljonair.

De negen winnaars in de Koningin Beatrixlaan speelden in totaal met 20 loten mee. Vanavond zijn zij door Postcode Loterij-ambassadeurs Quinty Trustfull, Caroline Tensen, Gaston Starreveld en Nicolette van Dam thuis verrast met het nieuws en de cheque. De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 6.673.333 euro (1 huishouden)

- 3.336.666 euro (1 huishouden)

- 2.939.444 euro (1 huishouden)

- 2.224.444 euro (1 huishouden)

- 1.986.111 euro (1 huishouden)

- 1.112.222 euro (2 huishoudens)

- 1.032.777 euro (2 huishoudens)

Wijkwinnaars winnen samen 21,45 miljoen euro
De andere helft van de miljoenenprijs van 42,9 miljoen euro wordt verdeeld onder alle andere deelnemers uit het dorp Vrouwenpolder (postcodegebied 4354). De verdeling van de ruim 21,45 miljoen euro is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten dat in het afgelopen jaar is opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2013, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.

Wijkfeest met optredens van bekende artiesten
Op zaterdag 4 januari a.s. krijgen de wijkwinnaars tijdens het wijkfeest dat de Postcode Loterij organiseert te horen wat zij per lot winnen. Tijdens het wijkfeest treden Danny de Munk, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé op. Meer informatie over het wijkfeest maakt de Postcode Loterij de komende week bekend via flyers in de wijk en een vermelding op de website www.postcodeloterij.nl. Alle buurtbewoners zijn welkom en de toegang is gratis.

Zeeland valt tweemaal in de prijzen op nieuwjaarsdagNaast de hoofdprijs van 42,9 miljoen euro zijn er vandaag nog zes prijzen van 1 miljoen euro verdeeld door de Postcode Loterij. Zeeland valt hierdoor tweemaal in de prijzen, want naast de hoofdprijs in Vrouwenpolder is er ook een miljoenenprijs in Zierikzee gevallen:

- 1 miljoen euro voor postcode 1817 KL in Alkmaar

- 1 miljoen euro voor postcode 6932 LP in Westervoort

- 1 miljoen euro voor postcode 2902 XD in Capelle aan den IJssel

- 1 miljoen euro voor postcode 3904 JZ in Veenendaal

- 1 miljoen euro voor postcode 1507 BX in Zaandam

- 1 miljoen euro voor postcode 4301 ZA in Zierikzee

Verder wonnen in de decembertrekking honderdduizenden deelnemers andere geldbedragen en naturaprijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen. De uitslagen zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Lees ook:Loterijmiljoenen Vrouwenpolder verdeeld!
Lees ook:Miljoenen wijkfeest in Vrouwenpolder!
Lees ook:Prijs Postcode Loterij: 42.9 miljoen in Vrouwenpolder!
Lees ook:Tropische vakantiebestemming en geldprijzen voor drie Tholenaren bij Miljoenenjacht
Lees ook:Zeeuws echtpaar wint 200.000 euro in Euro Loterij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>