Miljoenen wijkfeest in Vrouwenpolder!


VROUWENPOLDER – Op nieuwjaarsdag is de hoofdprijs van 42,9 miljoen euro in het Zeeuwse dorp Vrouwenpolder gevallen. Op zaterdag 4 januari organiseert de Postcode Loterij voor alle bewoners van het dorp een groot Kanjerfeest met optredens van Danny de Munk, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé. Op dit feest maakt Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, bekend welk bedrag de wijkwinnaars die meespelen met wijkcode 4354 per lot winnen. Zij verdelen met elkaar ruim 21,45 miljoen euro. Aangezien de hoogste prijs ooit op een klein dorp is gevallen, zal er een recordbedrag uitgereikt worden aan de wijkwinnaars.

De andere 21,45 miljoen euro is gevallen op postcode 4354 BK. De negen winnaars met deze exacte postcode hoorden op nieuwjaarsdag al welk bedrag zij wonnen.

Wijkfeest met optredens van Nederlandse artiesten
Het wijkfeest vindt plaats op zaterdag 4 januari a.s. op parkeerterrein Breezand in Vrouwenpolder. Het programma begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het terrein is vanaf 18.30 uur geopend. Alle inwoners van de winnende buurt zijn welkom en de toegang is gratis. Het is niet mogelijk om te parkeren op het terrein, dus wij verzoeken de bezoekers om lopend of met de fiets te komen.

Verdeling van de prijzen De verdeling van de wijkprijs van 21,45 miljoen is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2013, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.

Lees ook:Loterijmiljoenen Vrouwenpolder verdeeld!
Lees ook:De loterijmiljoenen van Vrouwenpolder!
Lees ook:Prijs Postcode Loterij: 42.9 miljoen in Vrouwenpolder!
Lees ook:Zeeuws echtpaar wint 200.000 euro in Euro Loterij!
Lees ook:2 ton voor Zeeuws Museum dankzij deelnemers BankGiro Loterij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>