Asbestvrijbrood bij ‘t Stoepje!


MIDDELBURG – “Er zijn vandaag, donderdag, diverse verontrustende berichten in het nieuws gekomen, naar aanleiding van een uitzending die Zembla vanavond uitzendt”, vertelt een woordvoerder van bakkerij ‘t Stoepje die de Zeeuwse markten bezoekt.” Zembla brengt hierin aan het licht dat een Nederlandse broodfabriek vorig jaar een partij brood heeft teruggeroepen in verband met asbest dat zich in de ovens bevond. Klanten van Bakkerij ’t Stoepje hoeven zich geen zorgen te maken.”

‘Onze ovens zijn asbestvrij. De voedselveiligheid staat in onze bakkerij met stip op nummer één en geldt als rode draad bij al onze werkzaamheden. We willen onze klanten dan ook verzekeren dat de voedselveiligheid bij ons niet in het geding is: onze producten worden gebakken in asbestvrije ovens’.

Niet alleen de voedselveiligheid acht Bakkerij ‘t Stoepje van groot belang. Ook de behoefte van de consument speelt een grote rol. Zo groeit de belangstelling voor biologische, pure, natuurzuivere, eerlijke en betrouwbare te traceren producten. ‘We volgen deze trend en in het assortiment van ons vindt de klant steeds meer producten zonder e-nummers, 100% biologische producten of producten bereid met spelt.’

Voor vragen rondom deze kwestie kan de consument contact opnemen met de klantenservice, via: 0800–0222627 .

Lees ook:Zeeuwse meningen (66): Maakt de Vlissingse nachtbakker zichzelf belachelijk?
Lees ook:Zeeuwse Meningen (3): Zeeuwse producten beter promoten?
Lees ook:Marianne Thieme (PvdD) bezoekt zondag Middelburg!
Lees ook:HEMA opent in Oostburg!
Lees ook:Strenge eisen bij afsluiten drinkwater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>