0900-8844 in Zeeland weer bereikbaar!


MIDDELBURG – De stroomstoring die sinds afgelopen vrijdagnamiddag problemen gaf bij servicenummer 0900-8844 in Zeeland en de omgeving Den Haag, is verholpen. Het telefoonnummer is weer goed bereikbaar.

Een politiewoordvoerder: “U kunt 0900-8844 bellen in situaties waar geen spoed bij is, maar waar wel politie nodig is. Uiteraard kunt u ook melding of aangifte doen via onze website of bij het dichtbijzijnde politiebureau.”

Lees ook:Verminderde bereikbaarheid 0900-8844!
Lees ook:Niet tegenwerken bij een overval!
Lees ook:Inbrekers gaan niet met vakantie!
Lees ook:Autospiegels vernield
Lees ook:Controle hondenbelasting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>