Doorrijden aanrijding!


GOES – Aan de Heemskerkstraat in Goes is zondag een 37-jarige man uit Goes aangehouden.

Rond 17:00 uur was hij met zijn auto betrokken geweest bij een aanrijding aan de Edisonstraat en weggereden zonder de schade te regelen. Agenten vonden hem aan de Heemskerkstraat en arresteerde hem. Een blaastest op straat toonde aan dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Op het bureau bleek hij bijna 4 keer boven de limiet te zitten (870 ug/l). Zijn rijbewijs is ingenomen en opgestuurd naar het openbaar ministerie.

Lees ook:Dronken automobiliste!
Lees ook:Agent bijna aangereden!
Lees ook:Dronken automobilist!
Lees ook:Dronken man in busje rijdt Koewachts huis binnen!
Lees ook:Dronken bromfietser!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>