Informatieavond Scheldekwartier!


VLISSINGEN – Wilt u weten wat er allemaal gebeurt op het Vlissingse Scheldekwartier? Welke woningen er nog te koop zijn en wat er binnenkort wordt gebouwd? Welke ontwikkelaars ontwerpen klaar hebben liggen voor dit gebied? Hoe de zorgvoorziening in de Zware Plaatwerkerij eruit komt te zien? Donderdag 6 februari bent u tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom in de Timmerfabriek voor informatie over de plannen rond wonen, werken en recreëren in het Scheldekwartier.

Betrokken ontwikkelaars, gemeente Vlissingen en initiatiefnemers tonen deze avond hun plannen. De ideale gelegenheid om te zien wat er allemaal gebeurt en vragen te stellen over de ontwikkeling van het Scheldekwartier.

Lees ook:Timmerfabriek straks Pretfabriek?
Lees ook:Woonzorgcomplex Zware Plaatwerkerij!
Lees ook:Promofilm Scheldekwartier
Lees ook:Vlissingse woonbeurs
Lees ook:Appartementen Scheldekwartier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>