De Visiobus!


MIDDELBURG – In ´t Gasthuis in Middelburg is dinsdag 4 februari van 13.30 tot 14.45 uur een informatiebijeenkomst over visuele beperkingen. De bijeenkomst wordt in samenwerking met Visio gehouden

Er wordt deze middag voorlichting gegeven door een medewerker van Visio over visuele beperkingen en u kunt een kijkje nemen in de bus van Visio voor extra voorlichting en/of hulpmiddelen. Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis. U kunt uzelf aanmelden via 0118-486870.

´t Gasthuis is een locatie van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen, woonservicezones en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Oudhollandse spelletjes en Afasiesoos in SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:Onda in ‘t Gasthuis!
Lees ook:Multiculturele proeverij in SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:Kinderen bakken ze bruin in ‘t Gasthuis!
Lees ook:Betty´s Doghouse op SVRZ locatie Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>