Hulst niet digitaal!


HULST – De digitale balie van de gemeente Hulst wordt omgezet naar een ander systeem. Op maandag 3 februari is er vanaf 00.00 tot circa 13.30 uur geen digitale dienstverlening mogelijk via de website van de gemeente.

In deze periode wordt de digitale balie op de gemeentelijke website omgezet naar een ander systeem. Dit maakt onderdeel uit van de vernieuwde systemen, welke de gemeente Hulst in haar Klant Contact Centrum (KCC) hanteert. In het nieuwe KCC zijn de medewerkers allround. Dat wil zeggen dat zij de meest voorkomende vragen in eerste lijn kunnen beantwoorden, zodat klanten niet meer onnodig moeten worden doorverbonden of worden doorverwezen naar een andere balie.

Een ander onderdeel van de vernieuwde dienstverlening is dat er nu ook op afspraak wordt gewerkt. Dit betekent dat men ook terecht kan buiten de openingstijden van de gemeentewinkel, op weekdagen na de middag. Een afspraak kan telefonisch worden gemaakt op nr. 14 0114 of via de gemeentelijke website: http://www.gemeentehulst.nl/Algemene_informatie/Contact/Contactgegevens/Openingstijden
Een afspraak moet minimaal 1 dag op voorhand worden gemaakt.

Openingstijden gemeentewinkel:
Maandag: 9.00 tot 12.30 uur
Dinsdag: 9.00 tot 12.30 uur
Woensdag: 9.00 tot 20.00 uur*
Donderdag: 9.00 tot 12.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur
Zaterdag: 9.30 tot 12.00 uur*

* Op woensdag is de gemeentewinkel vanaf 16.00 tot 20.00 uur geopend voor een beperkt aanbod van producten (paspoort, rijbewijs, uittreksel GBA, parkeer(schijf)vergunning, etc.). Dit beperkte aanbod geldt ook op zaterdag.

Lees ook:Gemeentewinkel gesloten in vakantieperiode!
Lees ook:Gemeentewinkel zaterdags gesloten in vakantieperiode
Lees ook:Gemeentewinkel zaterdags gesloten in vakantieperiode
Lees ook:Gemeentewinkel dicht!
Lees ook:Gemeentewinkel gesloten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>