Verkiezingsbijeenkomst verstandelijk gehandicapten!


MIDDELBURG – De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 19 maart . Iedereen die 18 jaar of ouder is mag dan gaan stemmen. Ook als je een verstandelijke beperking hebt of moeilijk lerend bent. Maar het is vaak lastig om te kiezen op wie je moet stemmen. Daarom is er in Middelburg een verkiezingsbijeenkomst op 11 maart van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het treffen is in de raadzaal van het stadskantoor.

Wat zijn gemeenteraadsverkiezingen? Wat doet een gemeenteraad? Hoe kan ik stemmen? Waarom is stemmen belangrijk? Wat doe je als je zelf niet kunt stemmen? Hoe gaat het in z’n werk op een stembureau? Op welke partijen kun je stemmen? Welke politieke partij past het best bij jou?

Tijdens de verkiezingsbijeenkomst krijg je antwoord op bovenstaande vragen, maak je kennis met de mensen van de verschillende politieke partijen, kun je vragen aan hen stellen en mag je het stemmen daadwerkelijk oefenen in een stemhokje.

Lees ook:Gemeenteraadsverkiezingen Hulst!
Lees ook:Deze week gemeenteraadsverkiezingen
Lees ook:Hulster gemeenteraadsverkiezingen
Lees ook:Gemeenteraadsverkiezingen
Lees ook:Weet u al op wie u gaat stemmen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>