Info over zonnepanelen!


KOUDEKERKE – Zeeuwind en ZMf in de Couburg verzorgen dinsdag 18 maart in Koudekerke een informatiebijeenkomst over het aanschaffen van zonnepanelen. Het programma begint om 20.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website: www.hetzoneffect.nl

Het Zon Effect organiseert in totaal elf informatiebijeenkomsten voor particulieren, verspreid door Zeeland. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over zonne-energie en over het aanschaffen van zonnepanelen. De leverancier van Het Zon Effect is aanwezig en uiteraard is er voldoende ruimte voor de aanwezigen om hun persoonlijke zonne-vragen te stellen.

Heel Zeeland aan de zonne-energieHeel Zeeland aan de zonne-energie, dat is de droom van Zeeuwind en ZMf. Om dit te kunnen bereiken, willen de organisaties het voor mensen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om zonnepanelen aan te schaffen. Daarom organiseren zij voor de derde maal op rij Het Zon Effect.

Lees ook:Bijeenkomst zonnepanelen!
Lees ook:Zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!
Lees ook:Informatieavond zonnepanelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>