Foute kwijtschelding belastingen!


VLISSINGEN – De combi aanslagen gemeentelijke belastingen 2014 is eind vorige maand verzonden. Bij inwoners die al voor een langere periode in aanmerking voor kwijtschelding komen, wordt dit op de aanslag vermeld.Dit gebeurt op basis van informatie die wordt verstrekt door Sabewa Zeeland.
Tijdens dit proces is een fout ontstaan. Dit heeft tot gevolg dat een aantal inwoners ten onrechte geen kwijtschelding heeft gekregen bij de ontvangst van hun aanslag. Daarnaast hebben inwoners die mogelijk geen recht op kwijtschelding hebben, dit wel gekregen.

Brief
Sabewa Zeeland doet er alles aan om de fouten op korte termijn te herstellen en zal de gedupeerden een brief sturen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Sabewa Zeeland via telefoonnummer (088) 999 58 00.

Lees ook:Kwijtschelden belastingen
Lees ook:Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen!
Lees ook:Belastingaanslagen komen
Lees ook:Kwijtschelding aanvragen!
Lees ook:Kwijtschelding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>