Werkzaamheden rotonde!


MIDDELBURG – Er is vanaf maandag 17 maart tot en met vrijdag 11 april verkeershinder door werkzaamheden aan zuidelijke rotonde bij Middelburg. Het gaat hier om de laatste rotonde, gezien vanuit Middelburg Schroeweg richting Vlissingen-Oost / Terneuzen. De rotonde is in deze periode gedeeltelijk afgesloten. In de nacht van 17 op 18 maart 19.00 – 06.00 uur zelfs volledig.

De rotonde wordt opnieuw ingericht als turborotonde en wordt hierdoor overzichtelijker en verkeersveiliger. Een turborotonde is een rotonde met twee rijstroken die gescheiden worden door een opstaand randje.

Afsluitingen
•Van Vlissingen via A58 afrit 39 richting Middelburg centrum/ Mortiere Boulevard/ ZEP
•Van Vlissingen via A58 afrit 39 richting Vlissingen-Oost en Terneuzen
•Van Middelburg naar Nieuw- en Sint Joosland (Weizichtweg) en omgekeerd
•Van Middelburg via A58 richting Arnemuiden/ Goes. Deze richting is afgesloten van 27 maart tot en met 11 april.

Alleen doorgaand verkeer van Middelburg richting Vlissingen-Oost/ Terneuzen en omgekeerd is mogelijk. Voor de overige bestemmingen zijn omleidingsroutes ingesteld.
Aan de noordelijke rotonde wordt niet gewerkt. De afrit voor het verkeer richting Middelburg vanuit Arnemuiden/ Goes (A58) blijft beschikbaar.

Houd rekening met hinderDe weggebruiker moet tussen 17 maart en 11 april 2014 rekening houden met verkeershinder en minimaal 10 minuten extra reistijd. Voor de afsluitingen zijn omleidingsroutes ingesteld. Deze routes staan aangegeven met gele borden. De maximumsnelheid van het doorgaande verkeer Middelburg – Vlissingen-Oost en omgekeerd is gedurende de gehele periode 30 kilometer per uur. De rotonde is mogelijk een aantal nachten volledig afgesloten voor het wegverkeer. Hiervoor worden extra omleidingsroutes ingesteld.

Planning en aanpak
•17 maart: Start van de werkzaamheden
•17-18 maart: In de nacht van 17 op 18 maart is de gehele rotonde van 19.00 – 06.00 uur afgesloten voor het verkeer. Ook het doorgaand verkeer van Middelburg naar Vlissingen-Oost en Terneuzen moet omrijden. Dit wordt aangegeven met borden. De aannemer voert deze nacht voorbereidende werkzaamheden uit. De weg wordt afgezet zodat er een tijdelijke verharding kan worden aangebracht om het verkeer de komende weken via de noordkant van de rotonde te leiden.
•Rond 28 maart: Het verkeer wordt over de zuidkant van de rotonde geleid. De noordkant wordt nu aangepakt. Mogelijk is de rotonde nog één of meerdere nachten dicht voor voorbereidende werkzaamheden.
•11 april: De werkzaamheden zijn voltooid. De omleidingen komen te vervallen. De rotonde is weer opengesteld voor het wegverkeer.

Bij ongunstige weersomstandigheden kan de planning wijzigen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.zeeland.nl/n254rotonde
Bekijk de omleidingsroutes ook via www.zeeland.nl/verkort/verkeersinformatie

Lees ook:Afslag A58 dicht!
Lees ook:Werkzaamheden rotonde
Lees ook:Aanleg turborotonde!
Lees ook:Werkzaamheden rotonde Schroeweg Middelburg!
Lees ook:Nachtelijke afsluitingen A58!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>