Museumweekend!


VEERE – De Museumvereniging houdt zaterdag 5 en zondag 6 april de 33e editie van het Museumweekend met als thema Doe een museum. Bijna 300 Nederlandse musea verzorgen voor jong en oud verschillende doe-het-zelf activiteiten, waarmee zij nieuw publiek willen aanspreken. Op woensdag 2 april, in de aanloop naar het Museumweekend, is er dit jaar voor het eerst een museum dag speciaal voor kinderen: Museumkids.

In heel Nederland houden musea op 5 en 6 april verschillende doe-het-zelf evenementen. Bezoekers kan het thema Doe een museum niet ontgaan: musea kunnen alleen aan het weekend meedoen als hun bezoekers ook daadwerkelijk iets bijzonders kunnen doen.

Deelnemende museaMusea in heel Nederland verzorgen ter gelegenheid van het Museumweekend speciale activiteiten. Wat is er zoal te doen? Dat staat vanaf 13 maart op museumweekend.nl. Alvast een tipje van de sluier? Kijk op: www.museumweekend.nl

Lees ook:32e editie Museumweekend in Zeeland!
Lees ook:Museumweekend: Genieten maar!
Lees ook:Goed jaar voor musea!
Lees ook:Weekend van de wetenschap!
Lees ook:Het Zeeuws Museum krijgt eretitel Museum van de Maand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>