Jongeren in debat!


ZIERIKZEE – Jongeren van Zierikzee gaan vandaag, maandag 17 maart vanaf 13.30 uur in debat met de politiek. Stemmen mag pas vanaf 18 jaar, maar hoe denken jongeren, onze toekomstige kiezers, over de standpunten van de politieke partijen? Twee dagen voor de verkiezingen, gaan de leerlingen van de Pontes Pieter Zeeman en de lijsttrekkers van de politieke partijen met elkaar in debat.

En jongeren zullen het daarbij zeker niet laten om lastige vragen te stellen, want vooraf verdiepen zij zich in de verkiezingsprogramma’s. Het debat, geleid door Aad van der Wouden. En is in het auditorium van de Pontes Pieter Zeeman.

Lees ook:Debatlle Jongerenraad Goes!
Lees ook:Energy Battle Zeeland
Lees ook:ZLTO is troep dumpende jeugd zat
Lees ook:Reünie Pieter Zeeman school
Lees ook:Wemeldingse jongeren straks holbewoners?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>