Inloopavond Provinciale Impuls Wonen!


TERNEUZEN – Na een succesvolle eerste ronde van de subsidieregeling Provinciale Impuls Wonen (PIW) heeft de Provincie Zeeland ook dit jaar €3,5 miljoen beschikbaar gesteld.

Het doel van de PIW is het toekomstbestendig maken van de particuliere woningvoorraad door het slopen, samenvoegen en/of opknappen van drie of meer particuliere woningen (en daarmee de leefomgeving). Voor uitgebreide informatie over de subsidieregeling verwijzen wij u naar de nota Provinciale Impuls Wonen (www.zeeland.nl/piw).

Inloopbijeenkomst
Op woensdagavond 26 maart van 18.30 tot 20.00 uur vindt er in het stadhuis van Terneuzen een inloopbijeenkomst plaats voor potentiële subsidieaanvragers van grote en kleine projecten. De bijeenkomst is bedoeld om plannen/ideeën uit de regio Zeeuws-Vlaanderen informeel met twee medewerkers van de Provincie Zeeland te bespreken. Het maakt daarbij niet uit of er alleen nog maar een globaal idee is of dat er een uitgewerkt project is. Zowel particulieren, bouwbedrijven als andere geïnteresseerden nodigen wij van harte uit voor deze avond.

Projecten kunnen tot 1 mei 2014 worden ingediend bij de provincie.

Duurzame Particuliere Woonverbetering0-2
Naast de Provincie zijn ook vertegenwoordigers namens de Zeeuws-Vlaamse gemeenten aanwezig op deze avond. Vanuit de drie gemeenten is er de regeling Duurzame Particuliere Woningverbetering-2. Deze regeling geeft de mogelijkheid tot het lenen van geld voor een zeer laag rentepercentage (1%). Projecten/ideeën die niet in aanmerking komen voor de subsidieregeling Provinciale Impuls Wonen, omdat er slechts 1 of 2 woningen worden opgeknapt, kunnen mogelijk gebruik maken van de DPW-2 regeling.

Daarnaast zal er informatie beschikbaar zijn over het Nationaal Energiebespaarfonds

Locatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats op 26 maart 2014 van 18.30 tot 20.00 uur in vergaderkamer 4 stadskantoor te Terneuzen, stadhuisplein 1 Terneuzen.

Lees ook:Inloopavond over Provinciale Impuls Wonen en verbouwingsleningen!
Lees ook:Subsidies toekomstbestendig wonen!
Lees ook:Subsidies toekomstbestendig wonen!
Lees ook:Subsidieregeling wonen en verbouwen
Lees ook:Subsidie voor aanpak particuliere woningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>