Zeeuwse vissers vissen niet!


ARNEMUIDEN – De Zeeuwse vissers gaan zondag op maandag niet uitvaren. Dus er wordt geen platvis gevangen op de Noordzee. Ze weigeren te vissen omdat de prijs die de Zeeuwse vissers van de handel krijgen voor bijvoorbeeld Tong in hun ogen veel te laag is.

Eerder deze week vertikten de vissers uit Urk met hun boot de haven te verlaten om aan het werk te gaan. Toen beweerden de Zeeuwen nog dat ze niet mee zouden doen aan de staking. Nu stellen de Zeeuwse vissers dat ze aan wal blijven zolang er geen akkoord is met de tussenhandel.

Lees ook:Visserijafspraken!
Lees ook:Werkgevers Openbaar Vervoer nodigen vakbonden uit voor verder gesprek
Lees ook:Zeeuwse vissers zoeken zelf hun vermiste vrienden
Lees ook:Drugssmokkelboot ontdekt!
Lees ook:Vermiste man dood!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>