Thuisprostitutie!

TERNEUZEN – Plaatsvervangend korpschef Ruud Bik vertelde eerder deze week in ‘Dit is de Dag’ van de EO over de aanpak van illegale prostitutie vanuit woonhuizen. Ook in Zeeland komt dit voor. Regelmatig komen er bijvoorbeeld Loverboy praktijken aan het licht waarbij een meisje of jonge vrouw aan mannen wordt aangeboden. Ook belanden vrouwen zonder vaste woon en verblijfplaats in het Zeeuwse in de prostitutie.

In de uitzending van ‘Dit is de Dag’ gaf Ruud Bik aan dat illegale thuisprostitutie extra aandacht van de politie heeft, omdat het steeds vaker voorkomt en er vaak mensenhandel achter zit. Daarnaast vroeg hij aandacht voor het probleem van de ‘facilitators’, mensen die thuisprostitutie bewust of onbewust mogelijk maken. Bewust, door bijvoorbeeld chauffeursdiensten te verlenen of een woning ter beschikking te stellen. Maar ook onbewust, zoals medewerker van de Kamer van Koophandel die iemand inschrijft als zzp’er, terwijl er mogelijk sprake is van mensenhandel.

Lees ook:Illegale prostitutie!
Lees ook:Illegale prostitutie!
Lees ook:Illegale prostitutie
Lees ook:Grootschalige landelijke politieactie niet-vergunde prostitutie!
Lees ook:Mensenhandel prostitutie!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thuisprostitutie!

  1. jan

    ik wil je graag ontmoeten vanmorgen ik ben zo heel jong nietmeer als het kan vanmorgen deze middag zit met de kids

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>