Hulst is trots!

HULST -Schilder Herman Thielens is onlangs in Hulst uitgeroepen tot kunstenaar van het kwartaal. De gemeente Hulst is trots op Herman Thielens uit Hulst. Door een vakjury en het publiek is via de website www.kunstenaarvandeweek.nlde heer Herman Thielens benoemd tot kunstenaar van het kwartaal.

De felicitaties zijn hem op 2 mei 2014 bezorgd  in de vorm van een persoonlijke kaart.

 

Nieuwe werkwijze

Vanaf 2014 heeft de gemeente Hulst een nieuwe manier waarop ze inwoners die een speciale prestatie leveren in het zonnetje zet, veranderd. Met deze nieuwe werkwijze zijn de sportverkiezingen, de culturele prijs, etc. van de baan.

Als een bewoner iemand kent die iets bijzonders heeft gedaan, kan hij dit direct melden op [email protected] onder vermelding van “TROTS OP….”. Binnen de muren van het stadhuis wordt dan per direct gekeken of de prestatie van deze persoon inderdaad meer dan opmerkelijk en bijzonder is. Als besloten wordt, dat Hulst er echt trots op mag zijn, wordt er actie ondernomen. De betreffende persoon/groep wordt dan spoedig verrast en aan hem of haar wordt kenbaar gemaakt dat Hulst trots op hem/haar is.

Het kan gaan om mensen die een hele opmerkelijke sportprestatie neerzetten. Maar ook om een vrijwilliger of mantelzorger die wel iets heel erg speciaals heeft gedaan of een iemand die op cultureel vlak iets meer dan moois heeft gecreëerd of om een bedrijf, club of school welke iets bijzonders heeft gepresteerd.

Lees ook:Hulst is trots op Ineke Maas!
Lees ook:Pluim voor?????
Lees ook:Zeeuws aandeel in 2e plek Songfestival!
Lees ook:Hulst eert mensenredders!
Lees ook:Kent u een levensredder?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>