Brandalarm bij castpresentatie Michiel de Ruyterfilm!

DEN HELDER / VLISSINGEN – De castpresentatie van de Michiel de Ruyterfilm is vrijdag in Den Helder behoorlijk uit de hand gelopen. Nadat er brandalarm afging op Zijne Majesteit Friesland moesten de grote en kleinere sterren razendsnel het marineschip in Den Helder  verlaten waarop de presentatie was.

Gelukkig bleven Lieke van Lexmond en Barry Atsma en de andere VIPS ongedeerd, maar de schrik zat er flink in. Eerder maakte Zeeland.Blog al bekend Eerder werd al bekend dat Frank Lammers de hoofdrol gaat spelen. Verder spelen in de film over de Vlissingse zeeheld: Barry Atsma, Lieke van Lexmond, Roeland Fernhout, Filip Peters, Hajo Bruins, Egbert-Jan Weeber, Tygo Gernandt, Derek de Lint, Sanne Langelaar, Lukas Dijkema, Jelle de Jong, Victor Löw, Jules Croiset, Eugene Bervoets, Joost Koning, Nils Verkooijen, Isa Lammers, Pip Pellens, Jada Borsato en Bas van Prooijen.

 

 

Lees ook:Jumboster in De Ruyterfilm!
Lees ook:Lieke draait laatste dag in De Ruyterfilm!
Lees ook:Redbad heeft raakvlakken met Zeeuwse Michiel de Ruyterfilm
Lees ook:Warm onthaal voor ijskoud Nova Zembla in CineCity!
Lees ook:Zeeuwse première Michiel de Ruyter-film!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>