Blauwe vlaggen!

RENESSE – De stranden Jan van Renesseweg en Wilhelminahoeve in Renesse, Rotonde in Westenschouwen, overgang Scharendijke Brouwersdam, de gemeentelijke jachthaven in Brouwershaven en de particuliere jachthavens Den Osse Scharendijke en Bruinisse zijn wederom goed voor een Blauwe Vlag. Dat is afgelopen week bekend gemaakt.

Lees ook:Schouwen-Duiveland investeerde flink in strandvoorzieningen!
Lees ook:Blauwe vlag Vlissingse stranden
Lees ook:Blauwe Vlag Vlissingse stranden!
Lees ook:Blauwe Vlaggen voor Badstrand en Nollestrand!
Lees ook:Vijf blauwe vlaggen voor Veere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>