Amper Zeeuwen verkiesbaar voor Europa!

MIDDELBURG – Er staan amper Zeeuwen op de lijst voor de Europese verkiezingen van donderdag 22 mei. Uit welgeteld 10 inwoners van het Zeeuwse mag u kiezen. En die staan niet eens bovenaan de lijst, zodat de kans dat ze uw belangen gaan behartigen in het pluche zeer klein is.

Bij het CDA staat Karla Peijs uit Middelburg op de 28ste plek. Ze is ex-minister en ex-commissaris van de Koningin in Zeeland; Frank van Oorschot uit Terneuzen voor de PvdA op nummer 19, Jan Schuurman Hess op 21,  en Albert de Vries uit Middelburg voor dezelfde partij op 31. Hij is Tweede Kamerlid. De SP heeft Roland van Tilborg uit Tholen op 12 en Trix de Roos uit Vlissingen op de 23ste plaats gezet. Zij is ex-Tweede Kamerlid; Ton Walthaus uit Borsele is voor Artikel50 verkiesbaar, Maar komt niet hoger dan nummer 15; Ons Zeeuws meisje van de slijterij duikt op bij de Liberaal Democratische Partij. En heeft plaats genomen op plek 6. En op 35 bij D66 staat Johanna Boogerd-Quaak uit Zaamslag. ChristenUnie/SGP plaatste Kees van Burg uit Spui op nummer 12.

Lees ook:Géén plaats voor Ad Koppejan op CDA-lijst
Lees ook:Geert Wilders verovert ook Zeeland
Lees ook:Inbrekers vangen bot dankzij Frolicmonster…
Lees ook:28 partijen doen mee aan verkiezingen!
Lees ook:Slechts 1 Zeeuw op verkiezingslijst ChristenUnie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>