Cinema Middelburg: Nieuwe helden!

MIDDELBURG - Cinema Middelburg vertoont de prachtige wielerdocumentaire ‘Nieuwe Helden: In het hart van de tour’ van regisseur Dirk Jan Roeleven. Zondag 1 juni om 15.00 uur en woensdag 4 juni om 20.00 uur.

Nieuwe Helden-In het hart van de Tour is het unieke verhaal van een wielerploeg die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. In de honderdste editie van de Tour de France zint het jonge Nederlandse team van Argos-Shimano op revanche op de oude garde die door jarenlang dopinggebruik het wielrennen heeft verziekt. Dicht op de huid, in cinema vérité stijl, volgt de film het jonge team. We zijn erbij in de hotelkamers als de renners gemasseerd worden. We zijn er bij als sprinttalent Marcel Kittel zijn teamgenoten een mooie bonus belooft bij een etappeoverwinning. We zien het bloed en de wonden en voelen teleurstelling en frustratie.

Duur: 87 minuten

Stichting Cinema Middelburg | Achter de Houttuinen 30 | 4331 NJ Middelburg

Lees ook:Kittel wint etape Eneco Tour naar Middelburg!
Lees ook:Moonlight: De Oscarwinnaar voor beste film bij Cinema Middelburg
Lees ook:Extra voorstelling Jheronimus Bosch bij Cinema Middelburg: Touched By the Devil!
Lees ook:Zeeuws parcours Eneco Tour bekend!
Lees ook:Cinema Middelburg: Die Andere Heimat:Chronik einer Sehnsucht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>