Woningmarkt!

BORSELE - De gemeente Borsele nodigt  geïnteresseerden uit voor de Borselse woningmarkt 2014. De woningmarkt wordt gehouden op 11 juni 2014 van 15.00 – 21.00 uur in de raadsboerderij ’t Hof Stenevate aan Stenevate 9a in Heinkenszand.

Medewerkers van gemeente Borsele zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de nieuwbouwplannen in de verschillende kernen, oppervlaktes, bouwgrondprijzen, optieverlening en de te volgen procedure bij aankoop van een bouwkavel.  Ook  kunt u tijdens deze beurs  inlichtingen inwinnen over de aankoop van woning-/bedrijfsgrond op het nieuwe bedrijventerrein Noordzak III. Verder kunt u informatie verkrijgen over de pilot voor het uitgeven van (woning)bouwgronden in erfpacht die op 1-7-2014 start voor de duur van een jaar.
Behalve de gemeente Borsele zijn op deze Borselse woningmarkt ook vertegenwoordigers aanwezig van bouwbedrijven en projectontwikkelaars die in onze gemeente actief zijn.  Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over wat er komt kijken bij de bouw van een woning of bedrijfsloods, wat de kosten zijn, en wat de mogelijkheden zijn voor  projectmatige  bouw.  Tenslotte zijn er medewerkers van een plaatselijke bank en notaris aanwezig die u kunnen informeren  over financiering en notariële overdracht.  Toegang tot de Borselse woningmarkt is gratis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
Voor meer informatie over deze woningmarkt kunt u zich wenden tot de afdeling Grond en Economie: 0113-238588
Standhouders:

 • AM Zeeland, Terneuzen
 • Bouwbedrijf Zeeland, Heinkenszand
 • Bouwfonds, regio Zuid-West
 • Bouwraadhuis, Kruiningen
 • Faasse & Fermont, Goes
 • Fraanje B.V., Lewedorp
 • Gemeente Borsele
 • Goetheer & Huissoon, Kapelle-Biezelinge
 • Heijmans Vastgoed, Regio Zuid
 • Aannemingsbedrijf Houterman, ’s-Gravenpolder
 • Aannemersbedrijf De Koster ’s-Gravenpolder
 • Bouwbedrijf De Koster Struyk ’s-Heer Abtskerke
 • Meerhuis, Heinkenszand
 • Notariskantoor Meijling en Sarneel Heinkenszand
 • Oosterveld Beheer, ’s-Heer Abtskerke
 • Otte Bouw, Nieuwdorp
 • P&S Projectontwikkeling ’s-Gravenpolder//Neeskens Makelaardij
 • Rabobank, Heinkenszand
 • R+ Makelaardij, Kwadendamme
 • R&B Wonen, Heinkenszand
 • Bouwbedrijf Rijk, Heinkenszand
 • Bouwbedrijf Schrijver, ’s-Gravenpolder
 • Stichting Land van Borsele, ‘s-Gravenpolder
 • V.O.F. Oostgaarde, Heinkenszand

Lees ook:Borselse Woningmarkt!
Lees ook:Borselse Woningmarkt
Lees ook:Woningmarkt!
Lees ook:Borselse Woningmarkt
Lees ook:Borselse Woningmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>