Strandseizoen Perkpolder!

PERKPOLDER – Perkpolder is – ondanks de werkzaamheden die de gebiedsontwikkeling met zich meebrengt – weer helemaal klaar voor het strandseizoen.

 Het strandje is bereikbaar via de omleidingsroute, welke vanaf de N689 staat aangeduid. Aan de Perkstraat zijn een drietal uitwijkplaatsen aangelegd om te zorgen dat het verkeer elkaar daar kan passeren. Met name voor bijvoorbeeld auto’s met caravans op weg naar camping Perkpolder wordt daardoor de doorgang vergemakkelijkt.

Daarnaast hebben vrijwilligers van De Perk onlangs een opruimactie gehouden op het strand. Zij hebben zoveel als mogelijk aangespoeld en achtergelaten vuil, grote stenen en scherpe schelpen verwijderd.

Het vaarseizoen van het Fietsvoetveer Perkpolder – Hansweert is weer gestart. Het veer is ondanks de werkzaamheden die de gebiedsontwikkeling Perkpolder met zich meebrengt, goed bereikbaar. Volg ter plaatse de omleidingsroute naar het strandje van Perkpolder en rij vandaar nog iets verder door naar de haven (links het terrein op).  Meer informatie over het vaarseizoen van De Atol: www.de-atol.nl

Lees ook:Voortgang gebiedsontwikkeling Perkpolder
Lees ook:Dijk Perkpolder doorgraven!
Lees ook:Uitvoering Perkpolder
Lees ook:Project Perkpolder
Lees ook:Oesters storen zwemmers Havenkanaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>